Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kunde vara den sista dagen


Nära randen


Och när klippan rasar samman
skälver

som vågen
måste drunkna

Den enögde guden välter himlavalv
skördar de växande fält
ännu med sträckta händer

Bönen att skona de minsta


Men helvetet är himlen och himlen tiger


....




Fri vers (Fri form) av korpfjäder
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-11 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder