Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vattendroppars försoning




någonstans
mellan stormen
och lugnet

lyssnar öron till
vattenmassors
stilla bris

precis under
ögats stilla lock
i uppvaknande

lyssnar själen till
ensamhjärtats
kärlekssång

någonstans
mellan stillhet
och explosion

lyssnar förstånd
till eftertanke
och förlåtelse




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-11 13:15



Bookmark and Share


  LenaLisa
Fantastiska rader: "någonstans mellan stillhet och explosion lyssnar förstånd till eftertanke och förlåtelse." Det behöver vi verkligen i våra relationer och är inte alltid så lätt!

Kram
2011-04-26

  Lars Hedlin
Enkel och så stilren..
2011-04-11

  Lennart Bång
Ren poesi, vackert
2011-04-11

  aol
underbart talar diktarjaget till min själ,
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP