Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är för svag

Jag vågar inte, jag är rädd

Jag orkar inte, jag är för svag

Vart jag än går faller jag.

Och det blir att svårare

att hitta upp ur mörkret.

Jag bara ligger där i tårar

och ser alla springa

men ingen förstår att


min stege har börjat rosta nu..




Bunden vers av Hope
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hope