Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste kolla om jag var i tidningen idag!

 

Jag hade så ont i ryggen efter gårdagens vurpa i skogen att jag måste kolla dödsannonserna i dagens tidning.
Mitt namn stod inte med.
Då tog jag en Ipren och gick ut och räfsade.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 557 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-11 22:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vad bra! :) Ännu en stund är du våran... :)
2011-04-12

    Christian Eddan Knell
Enkel och Bra!
2011-04-12

    AA VIP
Den var bra. // AA
2011-04-12

  Anna*
*skratt* Den var bra! Så skönt att du överlevde =0)
2011-04-11

  Ingela Svenson VIP
HAha, dråpligt, tur att du överlevde!!
2011-04-11

  walborg
Ta det försiktigt vännen!
2011-04-11

  Nattsuddan
Hahaha, underbart, på något sätt i alla fall. =D
Hihi, Gud så underbart glad jag blev av denna.
Tack
2011-04-11

  Eva Langrath VIP
Hårresande :)
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger