Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon skriver och låtsas att ingen läser


Inte riktigt


Fortfarande syra som rinner
fritt i ådrorna

Fortfarande ånga som pressar
sig ut ur ögonen

Fortfarande glassplitter
efternatt och rödvin
i bakhuvudet

Fortfarande de där klorna
mot svarta tavlan
som ett eko

Fortfarande eller
kanske
inte riktigt än

mätt på mörkret och
blodet under naglarna

Fortfarande långt borta
från var det är tänkt

En ruta, urklippt, sedan
borta

Fortfarande
inte riktigt här.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-11 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin