Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättnadens kopp

 




Den bägare som fylldes

sakta sakta, utav tårar

Nu har dess yta äntligen vidrörts

Nu forsar sorgen ur

Och sköljer fram ett leende







Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-12-20 20:48



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Mycket fint skrivet (och skickligt komprimerat!)...
2005-12-28

  Propella
Oj så vackert! *stum*
2005-12-24

  Osram
"Nu forsar sorgen ur
Och sköljer fram ett leende"

Vad fint! Innerligt Och berörande!
2005-12-23

  Mats L.
Den här är mycket vacker
2005-12-20

  Ola Rydberg
mycket vacker
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon