Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En julhälsning

En vintervärld full av iskristaller
Gnistrande snö som mot marken faller

Julljus i gran och stakar lyser
Kanske i tankar du sitter och myser

Skönt och ledigt, en tid i ro
Det ska du ha, det vill jag tro

Och när du genom din dörr tittar ut
En tomte du ser invid stugans knut

En julklapp han då bär fram till dig
Det är en tanke sänd ifrån mig

När nyår är här och tolv klockan slår
En vänlig tanke även då du får

Kärlek och värme det önskar jag dig
Med dessa rader sända från mig

Känner du dig ledsen och ensam ibland
Blunda och känn att jag håller din hand

Må nyår bli fin och jul likaså
Om du har det bra, det tänker jag på




Övriga genrer av Therés
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-12-20 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!