Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zingo.

du och jag Zingo, du och jag ligger still.
du och jag Zingo känner sängens blåa ränder
sträcka sig mellan tassar och händer.
du och jag Zingo, vi ser ingenting.




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock