Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken som sjutton


ryktet trummas in
gräs har siktats under snö

hackspettar triumferar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 424 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-13 07:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra :)
2011-04-15

  Iréne S Räisänen VIP
Jag bugar inför denna välskrivna vårdikt.
2011-04-15

    ej medlem längre
härligtljudande!
2011-04-15

  Patrik Orion Sten
Och ryktena blev sanna! Denna var full av vårlängtan!
2011-04-13

    ej medlem längre
Riktig vårbulletin!
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder