Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lill

Vibrationer
pulserande tics
i vågor
är du

är du där?

Min hjärtmuskel kniper hårt

Diamant skramlar mellan revbenen

du är den finaste jag vet om!

vem är du?

är du där?




Fri vers av Malla
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-13 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla