Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick jag vill hålla kvar


det är mörkast före gryningen
de där sekunderna innan dagen slår ut

lirkande tick tack

ögonblicket efter
är magiskt

morgontrött solskimmer klär grå betong i skönhet
just då när solen spricker över horisonten
drömskimmer över grådassig vardag

det är det ögonblick



jag vill hålla kvar




Fri vers av isabel louise
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-13 11:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rubriken anger tonen- välskrivet och med en filosofisk grundton; mörkast före gryningen ; innan dagen slår ut är ordgrepp som uppskattas
2012-01-04

  om en Siri
jag kan verkligen förstå vad du menar. man vill bara stanna tiden ibland. tack för fin text!
2011-11-17

  Peter Olausson VIP
håller med dig - ett sådant ögonblick är magi
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise