Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargatimmen

mellan natt och morgon finns en trött långsam dimma
en tid av stillhet och tystnad, den kallas vargatimma

en timme av eftertanke och bleka minnen
då världen håller andan och du känner utan sinnen

inget existerar allt är en saga blott
ett fulländat samspel mellan ont och gott

nu kommer flest nya liv att börja
nu får vi flest älskade att sörja

ett spädbarn som kämpar fram sitt första skrik
en döende kämpar mot sitt öde i panik

ångest och lycka vandrar hand i hand
tills solen kommit över horisontens rand




Fri vers av frostnypon
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon