Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar stund i harmoni med kunskapernas källa

Idag öppnas mina dörrar mot världen,
idag visar böcker mig historien
som trollbundit i alla tiden.

Tid för glädje, tid för nya intryck
och en oändlig kunskapskälla.

Förlösande skratt då bubblande känslor
behöver frigöras i en harmoni av lust
och glädje.

Kunskapens källa öppnar sinnen och kittlar
nyfikenheten, då allt blandas upp i en
underbar kompott.

Låt oss veta allt du vet, låt dina
segel föra våra skepp mot
lyckans land.




Fri vers av Filosofen2
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-13 19:52



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbar läsning .. man känner lyckan och längtan att ta vara på all kunskap ...
2011-04-14

    AA VIP
Vackert skriftat. // AA
2011-04-13

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-04-13

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-04-13

  Ninananonia VIP
:) Vackert skrivet!
2011-04-13

  Herr Funderare
Du får lova att skicka ett vykort när du kommer fram till lyckans land
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2