Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland stjärnor och poeter?


Meddelande? ( Fri fyrdubblad Haiku )

Från andra sidan
meddelande mottaget
värme i hjärtat

två solar nära
hemligheternas tankar
älskade ängel

ett öppet hjärta
sår värme i min jord
sänder mig solen

ett öppet hjärta
sår värme i min jord
sänder mig solen?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-04-10 08:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mycket fina haiku och jag tycker om hur du förändrar fyran bara genom att sätta ett frågetecken.
2022-06-22

  Anya VIP
Effektfullt med frågetecknet i sista haikun. Det blev en annan dikt. Så fina alla fyra.
2022-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om alla fyra, var och en har sitt budskap.
2022-04-11

  Kajan VIP
Värmestrålningen är stor ur kvartetten av haiku.
2022-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP