Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fanns en dag igår en dag idag men dagarna som kommer i väntan blir svår...


Alla dagarna som går...

Jag skriver för dig min son
dina ord som du bär
jag lättar här
där du är det ingen
som har dig kär
men de ska du veta
din mammas hjärta
gråter av sorg
jag bär din smärta

din pappa och jag
vi känner ej varann
men för de är du älskad
av två vuxna utan band
alla minnen kommer fram
hur jag bar dig i min famn
den dagen då du vägde
några tusen gram

ditt liv blir svårt alla valen för många
meningar med ord känns alldeles för trånga
du står kvar med alla frågor som vill ha svar
svårt också var att för dig känna vad
då åren går med många fall på din väg
då du lider med din smärta som med
dig drar i väg


men jag står kvar
och jag tror på dig.








Fri vers av Carola Bouvin
Läst 981 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-04-14 07:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Moderskärlek i diktgestalt :) Vacker.
2011-04-16

    AA VIP
Kärleksfull text. // AA
2011-04-14

  Yrre VIP
Å så fint skrivet så väl avägt mellan oro och sorg. Tar detta till mig i det som är mitt
2011-04-14

  Linda CH VIP
Väldigt berörande om en mors omsorg om sitt barn.
2011-04-14

  issac.a.m
Berörande och underbar ..
2011-04-14

  aol
underbart moderligt, blev så rörd
2011-04-14

  Nathali3lonn
Texten var jätte fin Carola! (: Saknar Niklas så :( <3 <3
2011-04-14

  Sturesdotter
Ömsint och berörande.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin