Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svekfullt krig

han fanns före dig
han som är din rival
din osynliga fiende
som du inte ännu känner

han är redo att kämpa
han vill segra över dig
sudda ut din existens
göra dig död för mig

jag bevittnar ett slag
där bara en är redo för krig
ett svekfullt krig
och den som sviker är jag




Fri vers av frostnypon
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-04-14 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon