Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens kyss förtrollar allt

Månens sken kysser havets yta
då nattens mörker intar
all sin prakt.

Stjärnorna längs vintergatan
öppnar upp
för konstverket på himlavalvet.

Varje natt dansar skuggorna sin vals.
Öppnar upp för kronor och lövverk,
så silhuetterna skapar lekande rum.

Då ljuset når mörkrets skuggor, utplånas
fantasier, drömmar om bus i månskenet.
Åter igen ler solens gud intensivt då
Moder jord fruktsamt öppnar upp för
energi.




Fri vers av Filosofen2
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-14 21:25



Bookmark and Share


  aol
månen är storslagen med sitt enorma bläverk som han får av sin moder solen
2011-04-24

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Månen är Magisk!
Målar allt i Mjuk pastell.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2