tystnad tagning

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



tystnad tagning




drabbning



Våren faller han smyger fabler inunder ärmen
jag gjorde galenskap
och någonstans vid mittpunkten brast ett grepp om ett hjärta
det var ingen konstigt ingen annan att beskylla
inget att betvivla men något att beakta
sommaren kommer aldrig ensam
för främlingar blir närlingar och vintern är lång kall
och tårar blir till tjära; snyftningar
brottsjö
han släpper taget om greppet om tanken sorgen
kommer
igen
och tillbaka
jag väntar kramar sönder skatet i handen och tänker

rött




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 821 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-15 09:01



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Starkt och bra
2011-04-16

    Cronopio
Det är hårt och metalliskt. En ond saga, ett bokslut. Du gjorde galenskap, du gjorde en kaosdikt. Sannerligen.

Och jag gillar hur det först är långa rader sen korta. Det funkar ypperligt bra här.
2011-04-15

  Daniel_78 VIP
det känns som en parkeringsplats utanför södertäljetågstation
i mars. någon blandning av det hårda och det mjuka.
2011-04-15

  madinsane
du är en fabel. på riktigt. du har alltid ord på lager som blir till meningar som blir till bilder som blir till kompletta berättelser som gör mig lite, lite klokare. lite, lite starkare. och lite, lite avundsjukare.
2011-04-15

  PPQ
jättefin
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris