Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Då det vita grå ger vika
och nygröna tar över
när tystnaden invaderas
av barnkammargråten
Blicken lyfter från marken
möter en annans ögon
kroppen inte längre hukar
utan sträcker sig mot solen
har våren ersatt vintern

© Iréne Svensson Räisänen




Fri vers av Iréne S Räisänen VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 08:35



Bookmark and Share


  Margit Grell
Stark närvaro. Vackert.
2015-05-02

  Anoo Niskanen VIP
Bra gestaltning av våren!
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP