Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en man som tog det mesta.


Hank

vi bodde där nere
pratade i koder så du inte kunde höra oss
väggar skallrade tunna
buller dunk låsta dörrar
ängslan inlåst

men du hade nyckel



hade du varit amerikan hade du hetat hank
kanske hardy
ja, ni fattar

en hård jävel

vanmakten var du
handen din vilja


hur kunde du vinna allt?




Fri vers av glesblygden
Läst 361 gånger
Publicerad 2011-04-15 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden