Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det värker i själva livet

 

 

 

.jag är en bruten stråle

en andlös längtan efter. bind mig intill dig,

res i mina rum. som en löpeld genom landskap

härbärgerar du mig. älskade.

 

ja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 647 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-04-17 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint formad med vacker bild.
2011-04-28

    ej medlem längre
Makalöst vacker.
2011-04-23

    ej medlem längre
Poetisk klang
ton
som ljuder
världar
Gott!
2011-04-23

  mishu
Tycker om.
2011-04-18

  Ninananonia VIP
Mycket vacker!
2011-04-18

  Linda CH VIP
Berörande och andlöst vackert!
2011-04-18

  Kristina Wallbing
Mycket fin dikt! Längtansfull.
"härbärgera" är en av de vackraste orden jag vet.
Men det sista lilla ordet... behövs det?
2011-04-18

  walborg
Ett fullödigt ja till kärleken med smärtan som hör till.
2011-04-18

  Lena Själsöga Keijser
andas in dina vackra ord

upplever värme
upplever tysts
skönhet

viskar tack
2011-04-17

  Fredric
vacker som en ljummen vind vid ett stilla hav...
2011-04-17

    ej medlem längre
*andlös*
2011-04-17

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2011-04-17

  AgnesP
Så oerhört berörande..
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött