Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
edit: ouroborus behöver tydligen inte vara en orm som äter sig själv, efter lite nyfikenhet och nätsök så går tydligen drakar lika bra... någonting jag inte visste...


trettio sekunder av min hjärnaktivitet

Utanför mitt fönster...
...bilar, rödaktiga tegelliknande hus och ett gulaktigt, skumt ljus
det äter sig in genom mina ögon
fastnar som en klump slem mot en vägg av passerade päron
... allt glider av
Jag tror jag måste titta igen
... bilar, en busshållplats... nej, två hållplatser
tegelliknande väggar... gulaktigt ljus och

vänta... jag tror jag hör en fågel bortom ljudet av bilöverdosering
... eller kanske en katt

något djur är det...

eller... jo... nej, jag tror det försvann

himlen är ändå ganska vacker
... aer ut som vaniljglass badande i blått... blågrönt... något ditåt

molnen ser ut som drakar ätande varandra i en cirkel
som ouroborus... fast med drakar då... inte bara en fånig orm
ormar är fina, fast drakar är drakar... kom igen

det finns en värld därute någonstans
... undrar var alla människor är

de är väl i bilarna och spelar bingolotto... eller vad nu än ungdomarna gör idag
... äter pizza med sugrör och sätter svansar på avgudabilder av olika djur
kanske de åker skateboard med ultradnsbandspop/metal i gigantiska freestylehörlurar

jag undrar om jag har några gamla vattenfärger kvar i någon byrålåda... fast jag har ju varken byrå eller låda...
kanske en kasse eller vanlig låda då?

... vill måla en himmel... skulle vilja måla en drake också men jag kan inte måla...
en himmel kan alla konstruera i färg... till och med jag

... om man nu hade färger...

ähh, jag har blyerts...

det får räcka

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen