Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det gömda

sammanslingrade
täckta av jord
syns inte det
som känns

blott närhet
väcker
det som vävts
samman

i tystnaden





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 627 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-04-16 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt. Väldigt bra.
2014-10-26

  sommarmoln
Så fint...
2012-12-30

    ej medlem längre
Underbart suggestiv och vacker.
2011-04-25

  Linda CH VIP
Mycket vackert skrivet! Ord att ta till sig.
2011-04-19

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2011-04-18

  Maria Zena Viklund
gillas

blott närhet väcker det som vävts samman, Mmm
2011-04-17

  Elaine.S VIP
En fin bild av det som inte syns, men som ändå kan spira till det starkaste av liv
2011-04-17

  lodjuret/seglare VIP
Det där som syns i höger nederkant av jorden skulle kunna vara den ljust bruna kanten på en skattkista nedgrävd av någon med efternamnet Silver. Det enda som saknas är då den där kartan där platsen är utmärkt med ett x.
2011-04-16

  mare VIP
Vackert..
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric