Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsguld

Det är söndagmorgon, över köksbordet stirrar vi på varandra....
Berg av smörgås, en ö av havrefras och en flod av svart te, som dragit för länge, förgyller stirrandet.
Blågrågröna ögon utamnar tillsammans med de gröngråbruna, nattens trötthet.
Natten förlorar slaget och tillsammans med tebladen i pyramidpåsen,
försöker vi tyda vår framtid.

Men ingen av oss ser.
Varför se när man egentligen redan vet?
Vardagen blir aldrig bättre än så här.




Fri vers av sachie
Läst 448 gånger
Publicerad 2011-04-16 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie