Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att föda frustration

Någonting har förändrats

tystnad gör ont

tjugofyra timmar om dygnet har jag grävt ner mig i ljud

artificiella ljud

röster från människor jag aldrig mött

trummor slagna för länge sedan

inspelade gitarrer och musik skriven av människor som dött för så länge sedan

jag har forcerat bort tystnaden

förträngt ensamheten

jag har till och med haft lampor tända på natten

för att fördriva mörkret

det som förr var underbart

har transformerats till tortyr

Jag försökte idag

alla lampor släckta

alla ljudskapande maskiner avstängda

fönstret stängt och persiennerna neddragna

som det brukade vara

förut... när det var annorlunda

det brukade vara behagligt

närapå underbart

... men inte nu

jag klarade en halvtimme

vandrandes runt i lägenheten

... kunde inte sitta still

Jag hörde mina tankar

... ingenting gott att återberätta där

det skrände mig

huvudet började skrika åt mig

tårar ansamlades, redo att falla

ingenting var rätt

jag insåg att jag ville föra min näve henom en vägg

så jag gav upp

började skriva för att tysta insidan

för att lyckas ignorera

sedan kom jag till nu

jag undrar hur jag kom hit...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-17 21:27



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Med andra ord, Jonny!
Idag så har du klättrat på väggarna
Känner igen

Mvh
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen