Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet i tvåsamhet


I tvåsamhet finns ljuva ord

smaksatta med själens längtan

efter kroppars förening.


I ensamhet i tvåsamhet

finns den bortglömda själens längtan

efter seende ögon och händers närhet.









Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 755 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-17 21:29



Bookmark and Share


  LassO
sant ingen ensamhet är värre
2011-04-17

    Ken Cassel
Så sant, Inger!
:)

kram!

Ken
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist