Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då..


Sveket

Det var nog inte din
mening att svika mig

Du vet inte ens att det
är så det känns för mig

Kan inte klandra dig för
att du slutade att älska

Jag är helt enkelt inte en
sådan man älskar livet ut

Har dock önskat att så var
fallet så många gånger

Du glömde bort oss, mig
och det fina vi hade då

En kort stund i livet var
jag älskad av dig min fina

Något mitt hjärta aldrig
kan sluta tänka på

Livet går vidare säger alla
men mitt stannade upp

Min kärlek till dig blev kvar
och är stark än idag




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-17 22:37



Bookmark and Share


    Anne Lindlöf
Väldigt bra skrivet!
Den väcker känslor, berör.
Det gillar jag.
Tack!!!
2011-04-18

  Linda CH VIP
En stark och vacker text om sviken kärlek som ändå består.
2011-04-18

  Citrusblomma
åh gud älskar den! bokmärker
2011-04-18

  ia VIP
landar rakt
in i hjärtat
naket och ärligt
2011-04-18

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Den här rättframma dikten går rakt in i hjärtat...så välbekant
2011-04-17

  aol
känner igen mig, såstarkt lever här diktarjaget i sin långa längtan,
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP