Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha mig!

Du säger att jag är snygg.
Med en kropp som en Romersk Gud.
Din blick trånar efter min nakna kropp.

Ditt lekfulla skratt lockar.
Värmeljusens sken smeker din heta hud.
Kom och ta mig säger din förföriska blick.

Jag ser mig om i spegeln.

Där står fortfarande en rädd liten pojke och tittar ut.
Jag vänder mig om, plockar upp mina kläder och går skamset min väg.

Du ropar efter mig.

Förvånad, förvirrad och frågande.

Jag svarar med tystnad och ber stilla att jag aldrig ska se dig igen.




Prosa av Magnus P.
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-18 00:43



Bookmark and Share


  HelenaW
Den gjorde ont. Att bli sedd.. är inte alltid att bli sedd..
2012-09-10

  M.A.J.R
Hel häftig text!
2011-04-25

  JMT
Väldigt lätt att läsa och förstå. Man fastnar i den och kan inte sluta läsa.

Ett plus är att man kan känna igen sig i känslan.
2011-04-22

  F.
Förbannat snyggt, om en rädsla som är så lätt att känna igen.
2011-04-18

  sockerspöket
Åh jag känner igen mig så mycket. Och du beskriver detta så förbannat bra, applåder och bokmärkes!
2011-04-18

  ia VIP
att våga se
för vad det egentligen är
i mellanrummet
granska

inte bara blott det ögat ser

kanon text!
2011-04-18

  Anna*
Aj då, så sorgligt!
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord