Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mothers

Måla mig en tavla
med dina mjuka vita penseldrag.

Måla mig mitt universum
med din varma, mjuka mjölk

Och bygg mig en mur
Stark och stor
och mäktig
Ett universum gjort för mig.
Och glöm inte att
blanda murbruket med
varma, mjuka mjölken din.
Just den är viktig

Utan den blir muren inte värd
någonting

Lyckas du - älskade mor -
så har du byggt mig början till ett liv.




Fri vers av chocoa2
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chocoa2