Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÄCKANS RÖST

Pärlemoskimrande i gryningsljus,
där ekon fångats i snäckan vid vågors brus,
där vinden sjunger havets melodi,
om årstider som slipat dess vackra etui.

Toner från svunnen tid,
spelar höststormars strid.
Jag kan höra sommarens viskande vind,
förnimmer saltstänk mot kind.

Gyllenskimrande i solnedgång,
naturen vilar till rofylld fågelsång.
Somnar med dig lycklig i min hand,
när vågen ebbar ut mot strand.


































Fri vers av wildrosen
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-18 09:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den fina poesin, melodiöst skimrande i sitt strandnära möte- redan rubriken ropar på mej som läsare
2011-12-17

  La Magnólia VIP
En behagfull läsning .. du skapar vackra bilder med din penna ...
2011-06-20

  mare VIP
Underbar dikt, sparar..
2011-06-20

  Bodil Sandberg VIP
Fantastiskt fin poesi så stämningsfullt du fångar stunden - flickan på stranden där hon sitter och njuter av den magiska underbara unika snäckan så vackert min vän!!applåder!!
2011-05-04

  Anna*
Vackert! Riktigt fint!
2011-05-03

  Eva Langrath VIP
Vilsamt vackert
2011-04-29

  Maria T
Så fint du skriver om snäckan
2011-04-20

  PPQ
riktigt poetisk
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen