Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkät


enkät
ingen ruta motsvarar
mitt kryssande





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 1253 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2011-04-18 15:43



Bookmark and Share


  Respons VIP
På pricken men utanför rutan
Pricken över i utan i
Svårt att fånga ett helt liv
med platt fyrkantigt perspektiv
Med några få ord fångar du enkäternas brister.
2023-03-15

  Annie b'larsson VIP
Hahaha!! Helt underbart. Faktum är att jag själv en gång struntade i kryssrutorna och skrev mina egna kryssrutor i marginalen. - och det var en tuff inlaga till försäkringskassan! Det kändes så jäkla sköönt.
2018-06-07

  soligajag_1 VIP
Hmm. . , skriv en egen ruta längre ner . . Får
Se vilken reaktion det blir. . 'Ler'
2015-12-27

  Magdalena Eriksson VIP
behandlad illa
bokstavsfängelse för får
spydde på orden
2015-07-11

    ej medlem längre
Det jag kom att tänka på var frågan om kön som brukar vara den första frågan i de flesta enkäter. Blir ju lite komplext för intersexuella som varken är helt det ena eller det andra. Sedan de som definierar kön på ett anat sätt än det traditionella.

De tänkte jag på då jag läste din text.

Bra skrivet!
2014-12-27

  PersonligaSusann
Fantastiskt!
Så skulle jag vilja skriva.
Kan inte med versmått.


2014-08-21

  Connie
Ja herre gud det där känner man igen! Så frustrerande!
2014-07-06

    Dan Myrbeck
Bra, känns igen!
2014-06-25

    Skaldekarl
Skyndar mig att kryssa i rutan märkt "klockrent".
2014-05-22

  Annika Persson
Wieso Umfrage?
Bitte den Text herausfordern.
Spannend.
Wo, wann, wer, wie, warum?
2014-05-21

  Annika Persson
Umfrage
keine Lücke entspricht
meinem Kreuzen

Eine schwarze Katze
zuckt mit ihrem Rücken,
bedeutet dies dass es auf
eine Gefahr hin deutet?

Die zwei Spinnen sind nicht
entkommen, aber auch nicht
die Täter, die Probleme herangestellt haben.
Hoffentlich leuchtet alles ein,
was eigentlich geschehen ist.


2014-05-21

  novembersol VIP
precis :-)
2014-02-02

    ej medlem längre
Känner igen! :-)
2011-05-05

  lodjuret/seglare VIP
jag älskar att avsky enkäter
fyller alltid i dem humörmässigt
som barn jag hoppade hage
2011-04-21

  Mats Henricson
Dina menade jag...
2011-04-20

  Mats Henricson
Din Haikus är sanslöst härliga !
2011-04-20

  Mats Henricson
Säger som salig Putte Koch : "Gardera med krysch !"
2011-04-20

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Om man är van seglare, kan man kanske kryssa mellan rutorna? :)
2011-04-20

    eva m h
Precis! Vill helst ha en egen ruta!!
2011-04-18

    ej medlem längre
underbart!!
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP