Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medvetande

klar och tydlig
spegelbild
reflekterar
ljuset från
suddig
bild

Går iväg
lämnar
mörker efter
sina steg
och
försvinner

åter igen.




Fri vers av Nette
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette