Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min verklighet...


Den vackraste




Så vänder hon sig om

lite dröjande med blicken

mot det som var


hon vet

att man inte

kan leva med de döda -

men minnen, ljuva som

den skönaste sommaräng,

dem kan man spara

djupt inom

och hela livet ut


men det är de levande

som behöver henne

det är där hon ska

lägga sin energi

all sin kärlek -


och med sång

i sitt hjärta

går hon ut till honom

där han sitter tillbakalutad

i trädgårdsstolen


hans glittervarma blick

möter hennes

när hon

lyckligt rörd till kärlekstårar

säger "Du, det är tack

vare dig

som morgondagen finns" -


han ler

men det viktigaste

är att han även

fullt ut



förstår...












Fri vers av Junitvillingen
Läst 267 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-04-18 19:11



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så sant, mycket vackert skrivet, svårt förmodar jag men ändå, som det är sagt, livet går vidare, kram modiga du!
2011-04-19

  ULJO
Berörande och kärleksfullt om anar att det finns hopp trots sorg och saknad.
2011-04-19

  Anna*
Underbar insikt som rör till tårar! =0)
2011-04-19

  arja savela
Berörande och vacker dikt!
2011-04-19

  Ninananonia VIP
En vacker dikt som berör i hjärtat.

Fokus på de levande :)

Men minnen finns alltid kvar.
2011-04-18

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bra,
2011-04-18

    ej medlem längre
Rörande och kärleksfullt !
2011-04-18

  Linda CH VIP
En vacker och insiktsfull dikt om att lägga sorgen bakom sig och fortsätta att leva i nuet.
2011-04-18

  Gisela Nordell
de gudomliga ögonblicken,
så fulla av kärlek och
förståelse
men ändå vardagsnära
i kontakt med jorden
2011-04-18

  Järnkatten
Underbart fin om balansen kring det som varit och det som är nu..applåder!
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen