Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Långt in i min själs mörker
finns ett litet litet
flämtande ljus

Det flämtande ljuset är du
det lyser svagt
i väntan

I väntan att du ska komma
sluta mig i din famn
och ta mig hem


Älskling jag är redo
Kom nu hämta mig nu
Mitt hem är där du är

Pehr jag älskar dig
för tid och evighet




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-18 19:17



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Du gör mig nyfiken. Det är bra.
2011-05-14

  Polisen
Ja Pehr. Du hör vad hon säger. Sätt fart!
Texten beskriver en längtan på ett föredömligt sätt.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP