Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara i känslan

Känsla finns där

låt mig känna

smärtan

glädjen

sorgen

lyckoruset

livslusten

ilskan

hoppet

så många känslor

som kommer

som går

det är livet

Vill leva livet äkta

därför möter jag alla

dessa känslor





Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 688 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-18 21:09



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Att verkligen leva på riktigt är att kunna känna! Din text andas livslust och mod!
2011-05-05

  aol
härligt skaldat om känslor som tränger ytan bubblar
2011-05-05

    ej medlem längre
Precis vad jag också gör. Välskrivet och bra!
2011-04-19

  Nils Teodor VIP
Att öppna sig för livets alla färger
fyller hjärtat med liv
Vackert
2011-04-19

  Anna*
Det är en fantastisk resa att ge sig ut på då man ska möta alla känslor som livet bjuder på och lära av dem =0) Applåder
2011-04-19

  Suzy med punkterna
Att verkligen leva och känna...
Du om någon gör just det.
2011-04-19

  walborg
Härlig text - skön att läsa.
2011-04-18

  Patrik Orion Sten
Vackert som alltid, en längtan efter att känna, att känna är att leva! fin!
2011-04-18

  Niclas Petersson VIP
Livslust. Att verkligen leva. Precis så.
Gillar.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld