Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här i all grönska.

Under allt är det vi känner

Över allt skiner solen

Det känns och det känns bra

Droppformad snö, allt vitt som finns kvar

Brer på molnen som breder ut sig så luddiga

Utan ringar av eld bara stoft

För övrigt finns jag här
mitt i all grönska

Jag gillar det!




Fri vers av Johnny D
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D