Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suzy - en ängel på jorden




Hon är en ängel på jorden

allas vår Suzy

så varm, innerlig

så ödmjuk inför livet

det vackra kan hon poeta om

så jag får gåshud

även inom -

det svåra berör mitt hjärta

så det gör mer än bara ont

*

Vackra, ljuva själ

när tiden är inne

och du kommer tillbaka

till oss

är jag den första att

välkomna dig

och detta med


ett riktigt stort leénde


på läpparna





*Tack Suzy*















Fri vers av Junitvillingen
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-19 08:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hörde på omvägar...och visst var det väl du, raraste fina.
Jag hoppas att våra vägar möts igen men tills dess så önskar jag dig det bästa av allt...och njut av livet och av kärleken;=)
2011-04-19

  SagaArt VIP
Underbar hyllning till en kär skrivarvän. Skriver under din text ♥
2011-04-19

  Carola Bouvin
Så fint du skriver om allas våran Suzy, så sant "en ängel på våran jord"...
2011-04-19

  Anna*
... och jag blir den andra för jag har haft så mycket av behållning av Suzys dikter. Kommer att sakna henne mycket och jubla när hon åter är här ♥ oavsett hur lång tid det dröjer =0)
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen