Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julias maskros-dans



Hon är så vacker

där hon står bland maskrosorna

ja, just det - vacker


bara sex år

och med flätor i gyllene guld

som glänser

minst lika starkt

som morgonens

värmande solstrålar


så oförstörd -

med ett barnasinne

som ännu inte sett

att världen

också kan vara grym -

binder hon

ett armband av

de gula blommorna


de skimrar så

där hon dansar på ängen

och med ett

bubblande skratt

välkomnar


våren












Fri vers av Junitvillingen
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-19 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fylldavlivhärlighet!
2011-04-23

  Lena Själsöga Keijser
du skriver hennes vackra
med ditt vackra hjärta

tack till den tindrande bild
2011-04-21

  JLindh
Så underbart vacker, tänk om allas värld kunde vara så.....
2011-04-20

    ej medlem längre
Underbar!
2011-04-20

  Järnkatten
Underbart varmt och livsbejakande :)...
2011-04-20

  Teresia Ridell
Så vackert du skildrar det absolut finaste vi har. Dessa underbara barn som omfamnar livet med lyckliga blå ögon o en tro på livets fullständiga kärlek.
2011-04-20

  aol
gillas vackert skaldat vännen,
2011-04-19

  SagaArt VIP
Gillar! En viktig påminnelse. Våra barn är rena och oskyldiga. Vi är deras förebilder. Barnen är framtiden.
2011-04-19

    ej medlem längre
Vackert!!! <3
2011-04-19

    Ken Cassel
Akta dig för maskrosor
Man kan bli gula om kläderna av dem!
:)
Hi Hi

Kram!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen