Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar


Stjärnan lyser klar
och snö så vit vi har
Granens ljus de lyser
sitter lugnt och myser

Längtar till dagen som snart är här
julklappsutdelning och Tomten kär

Barnens glada skratt och gnat
mamma kommer inte Tomten snart?






Fri vers av Therés
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-12-21 23:12



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Mycket mysigt! Framkallar julkänslor hos mig! Mmm....
God jul!!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!