Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid


guld




har varit där uppe
talat med stenarna
sett hur dom gror

och jag bär dom
som vinden gör med vatten
fram och åt sidan
tillbaka och djupt

deras ålder ger mig puls
terräng och perspektiv

långsamt rustar jag mina landskap




Fri vers av Molgan
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-20 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
maffiga, berörande rader..
mycket välskrivna meningar
, imponerade!
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan