Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oaptitlig?




Smakfull & smaklös - limerick

 

När den malliga flickan från Säter
skryter högljutt att pojkvännen tät är
med sin stil elegant
lägger hon till genant
”…sen beror det ju på vad han äter”




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-20 17:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Haha. *skrattar*
Rolig du är!
2011-04-27

  Aftonvännen
rolig och klingande, men inte helt självklar

för mig är han både tjock och smal

uppäten och grön av mögel
2011-04-20

  Ingela Svenson VIP
Kul igen!
2011-04-20

  Bodil Sandberg
härligt limerickat!man är vad man äter - kanske han käka klenäter
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP