Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas fält


två livskrafter möts i en del av himlen,

där ögonblicket blir till evighet




Fri vers av Roula O
Läst 443 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-20 21:53



Bookmark and Share


  Maria T
Filosofiska tankar
2011-05-15

  Fredric
sorlig... att inte kunna leva i evighet innan man möts i evigheten...
2011-04-21

  Marlboroman/Hg VIP
Du är ju du...
2011-04-21

  aol
underbart vännen
2011-04-21

  Junitvillingen
Djupsinnig liten text men ack så storartat skriftat!!!
2011-04-20

  tom boreland
enkelt,snyggt
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O