Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentiment [rimvers]

~*~

Våra kroppar är våra farkoster
våra verktyg och våra kära tempel
så att vi är rädda om dem

Vår själ är vår ande som vi fått här
vår mänsklighet och vår intelligens
bildar vårt gemensamma sentiment

Våra individuella vandringsstråk där
vårt hjärta oss leder och tillika benen
är historien om människans hem

Våra kroppar är våra farkoster
bildar vårt gemensamma sentiment
är historien om människans hem


LPWJ 20/04/11




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-20 23:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Gillar denna rimvers :)
2011-04-20

  thyra
Kloka ord och ljuvlig är vårbilden!
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP