Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar


Mikroskåpiska meningslösheter. Knäckta ord.
I långa. Patetiska rader.
En tom. Byrålåda.
Och ett avskuret huvud. Utan skratt.
Men med. Ilande ögonhålor.
Raden kväver. Övertar. Sönderdelar.
Det svartas. Tomhet.
Måste.
Vidare.
Men vem.
Orkar.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 674 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-21 00:56



Bookmark and Share


  yoakimu
Lysande! Älskar när du tänjer och bryter sönder själva språket för att beskriva språkets otillräcklighet, och lyckas få det begripligt. Jag blir lika imponerad varje gång.
2011-04-21

  dead_prez
Du är det intressantaste jag läst på ett bra tag.
2011-04-21

  Aftonvännen
Uppskuret i atomer, som en längtan efter sönder

delande av atomer, utspridda på allt för stora avstånd

någonstans avstår det från att finnas, men väljer att skratta

i en big-slapstick-bang
2011-04-21

  röd_asfalt
Så träffande och fyndigt beskrivet.
En välbekant känsla...
Gillar
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP