Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bloddrypande Toner


Inga ljud hörs
ingen ringsignal

Ingen jävla ton

Täcket smeker sönder blodet
suger åt sig
det som koagulerat under mitt bröst

Kudden torkar
det som vilar på ögonfransarna


Väggarna
ändrar form

Plats,

För att orka stå

Köper sista minuten biljetten
Kan ändå inte hämta ut den


Visaren pekar bort mina pupiller
bygger nya av nagelband och slipade kärnor

Stringen skaver
bort färger jag inte äger

Rullar tummar
Hånglar med glaset

Syr ihop andetag
med min tunga

Pantar andetag
Pantar andetag
Pantar andetag

Syr lapptäcke av tappad hud
flätar fjärilar
av tomma filer

Vänder mig på rygg
Knäpper upp Bh:n

Räknar fingrar
Fångar brustna silkestrådar med tårna

Slickar sönder smält fastklistrad smärta
på min klubba

Tuggar på revben

Hjärtat glor

Inget ljud hörs
vener växer ut ur mina fingrar

Färgar din vita ros röd

Då du sa att du inte kunde älska mig

Om den var vit



Jag hann bara förblöda

Bort

Innan du kunde säga


Jag älskar dig


I färgen av mitt blod.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-21 16:20



Bookmark and Share


  Mackan
underbart
2011-05-17

  Niclas Petersson VIP
Som ett skenande tåg. Desperat, starkt och bra som fan. Älskar tempot.
Gillar. Mycket.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln