Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs gärna! Skriven av känslan för dej

Jag sitter i ett hörn böljande av smärta, känner jag efter på riktigt kan jag känna mitt bultande hjärta. Jag gav en gång det bort, men sen märkte jag att det var av en helt annan sort. Mitt hjärta fick både stryk och slag, jag tycker att nån borde skaffa en smärtans lag. Nu står jag här utan hjärta och själ, vet att det finns många som mig bara vill väl. Men att du njuter av och se mig såhär gör inte saken bättre, saknar dej som den idiot jag är, men kan hoppas att jag mig nån gång lär. Det är svårt när man inte vet vem man är, jag har aldrig önskat att det skulle bli såhär. Men att hänga på kanten och undra vad man vill med livet, om man ska leva eller ta det sista klivet. Jag lever i visshet och sorg, Jag måste lära mig att bygga upp en borg. Att skaffa mig skydd mot alla som vill mig illa, men det gör så ont kan inte sitta stilla. Har du nån gång känt att ingeting känns rätt? Att alla andra kollar snett? Det finns ingen som fattar att leva med känslan. Alla trycker ner mej, jag ställer mej frågan finns ingeting kvar ni har släckt denna lågan. Jag sluter mina ögon och välkommnar ljuset. Ser ni hur jag gråter, ser ni hur jag lider? Tårfyllda ögon och ett hjärta som svider. Jag sitter och drömmer, drömmer om att jag hoppar och det känns i hela kroppen. En kamp mellan mig och livet, så fort jag mår dåligt får jag nya mediciner. Jag älskar dej jag hatar dej, jag saknar dej, jag glämmer dej jag älskar att hata dig. Jag sakanr att glömma dig!!




Fri vers av JansonAlexandra
Läst 518 gånger
Publicerad 2011-04-22 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JansonAlexandra
JansonAlexandra