Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommardröm

 

Morgonljus
magisk sol
månskenstrimma kvar bakom husen
mjuk dagg mot nakna fötter

dagen väntar
dimma över sjön
dukar för frukost i bersån
doft av Syrén

stilla sommarmorgon
stigen ner mot bryggan
snabba lätta steg
samlar intryck

tjärdoft
trassliga fiskenät
tårna i vattnet
taskig temperatur

lätta moln glider förbi
livslust
laddar batterierna
livet är en solstol

tidsresenär
tids nog är tiden här



P.G 2011-04-22




Fri vers av Peter G VIP
Läst 956 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-04-22 10:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fjäderlätt, en text att vila i, finstämt.
2020-06-04

  bumerang
Från min solstol infinner sig känslan utav öppnade gränser, obegränsning.
Det förmedlade sommartexten.
Fin känsla.
Tack.
2013-07-17

  Arro
taskig temperatur. härligt ärlig mening
2011-10-31

    ej medlem längre
Skärgårdsdröm-jag känner mycket för din text!
Om jag säger Harstena, Häradskär-Fyrudden-Gryt-Valdemarsvik!

Behöver du inte säga något!
2011-08-06

    ej medlem längre
Vackert uppmålat :)
2011-04-24

  Maria T
Vilken härlig
sommardröm
2011-04-24

  Zelogath
Låter som en härlig sommar i Sverige!
2011-04-24

  Heikki Hellman
Jag gillar din morgonstämning med många fina detaljer!
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP