Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyt fra Oz

Aber flyver nu
ikke videre perfekt
som fravær forbi

Ikke se, ikke høre
ikke noget eventyr




Bunden vers (Tanka) av Thorvald Berthelsen
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-22 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorvald Berthelsen
Thorvald Berthelsen