Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västerländska regler

Ett land med yttrandefrihet
är ett land där du kan säga vad du vill

Utan att få alltför mycket uppmärksamhet

För vi som skriver är bara en av alla andra som skriver
Och det hjälper inte hur mycket vi än skriker

För det är alltid någon som skriker högre.

Världen är för stor




Fri vers av Elin Fondén
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 13:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det kan kännas förgäves ibland, men tvärtom, kan bli fatalt.
2011-05-16

  Anna*
Ja, här får du mig att tänka mig in i andra perspektiv eftersom du har den rubriken. Snyggt! ☼
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin Fondén
Elin Fondén