Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inlevelse

naturen vänder lyckan ut och in

en ihålig trädstam
ett tomt snäckskal
ett ömsat ormskinn

där jaget funnit tystnaden




Fri vers av vera gade VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-22 18:51

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt snyggt! Applåder ♥
2011-04-22

    ej medlem längre
Mycket,mycket tänkvärda ord! Applåder.
Bokmärker
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP